Uncategorized

Frågor om parkeringsskyltar

Sådär ja.

Idag, kära läsare, kommer jag att göra slag i saken jag talade med er om häromdagen. För den som missat inlägget kan jag göra en snabbare summering:

Ni har ställt många frågor om parkeringsskyltar. Så många att jag inte klarar av att besvara dem individuellt. Jag har därför valt att ägna ett inlägg i veckan åt just att svara på frågor och funderingar om parkeringsskyltar. Jag hoppas att detta ska gå väl och att ni så småningom får besvarat allt ni undrar. Med detta sagt, nu kör vi!

Varför jobbar du med parkeringsskyltar?

Varför jobbar man överhuvudtaget? Jag väljer att tolka frågan som varför det kommer sig att det blev parkeringsskyltar av alla saker som jag arbetar med. Det är en bra fråga!

Jag började jobba med parkeringsskyltar när jag praktiserade hos farsan. Han drev nämligen en firma som producerade skyltar av olika slag som använts på svenska vägar och i städer. Parkeringsskyltar var egentligen en slump. Det kunde blivit vilka skyltar som helst och ofta arbetar jag dessutom med andra typer av skyltar. Sedan dess blev jag kvar. Jag struntade i att plugga vidare eftersom jag hade ett jobb jag tyckte om. Jag såg till att bli bra på det jag gjorde och att jag fick mer och mer ansvar.

Jag vill tro att jag inte bara avancerade i företaget för att min pappa ägde det. Jag vill tro att det var för att jag faktiskt lyfte produktionen av parkeringsskyltar väsentligt sedan jag tog över. Det gjorde jag nämligen, om någon undrar. 

Svaret på frågan är således: Jag jobbar med parkeringsskyltar för att jag är jävligt bra på det.

Vad är roligast?

En otroligt bra fråga. Vad är egentligen roligast med att arbeta med parkeringsskyltar? Ja, jag får svårt att först svara något annat än gemenskapen. Det har förstås mindre med skyltarna att göra och mer med personalen – mina kollegor – att göra. Det är ett otroligt team jag arbetar i och jag är faktiskt tacksam för varje dag jag får med dem. De är kanon. Vi lyfter varandra och ser till att alla utvecklas. Dessutom gör vi väldigt bra parkeringsskyltar så det är en win-win, kan man säga.

Rekommenderar du andra att arbeta med parkeringsskyltar?

Jag har faktiskt inte tänkt på detta förut men absolut! Det är ett utmanande jobb som kräver finess och erfarenhet men alla måste börja någonstans. Faktum är att jag nog tror att det låter tråkigare än det är. Man ska inte förringa vikten av att ha välproducerade parkeringsskyltar. För samhället och för människor som bor i det.

Fler frågor mottages, i inkorgen eller i kommentarerna till inlägget. Ta hand om er så länge!

Du kanske också gillar …