Hej,

Fasadrenovering i Stockholm ja. Det är ämnet jag under senaste tiden ägnat mycket tid åt. Jag har ägnat mycket tid åt Stockholm och åt fasadrenovering på många olika sätt. Och varför är det så då? Jo, därför att jag träffat en person som arbetar med just detta. En person jag träffat, en väldigt intressant sådan, arbetar alltså med fasadrenovering i Stockholm. Vi har talat om alla aspekter av arbetet. Vänt på varenda sten när det gäller arbetsprocess, kunder, fördelar, nackdelar – ja, precis allting.

Låt mig först börja med att ge lite bakgrund. Sånt är alltid bra att ha. Så, jag har alltså tillslut kommit ur mitt skal och börjat dejta. Jag har väl varit på 5-6 dejter innan jag alltså sprang på personen jag nu nämner. Personen som arbetar med fasadrenovering i Stockholm alltså. Henne mötte jag på ett ställe som jag gått förbi många gånger men aldrig besökt. När hon föreslog nämnda ställe så kände jag att det inte var någon tvekan; det är klart att vi skulle gå dit och käka, av alla ställen. Så blev det och där var vi då alltså.

  • ”Hej!”
  • ”Hallå hallå!”

…och sedan var samtalet igång. Hon frågade ganska snart vad jag jobbade med. Jag svarade kort och frågade tillbaka. Hon svarade då att hon jobbade med fasadrenovering i Stockholm. Jag vet inte riktigt varför, men av någon anledning intresserade det mig mycket redan med en gång. Det var så oväntat, och jag vet inte riktigt varför jag tycker det. Fasadrenovering i Stockholm. Det var liksom ett ämne, ett yrke, jag nästan aldrig ägnat en tanke åt. Och vad fick henne att vara i min lilla stad om hon jobbade i Stockholm, med fasadrenovering.

Det visade sig då att hon bodde i Strängnäs för att hon hade barn från ett tidigare förhållande där. Hon trivdes bra men arbetade alltså med fasadrenovering i Stockholm på heltid. Jag reagerade med att påpeka det långa pendlingsavståndet. Hon dementerade genom att svara att hon har lätt att sova på tåg. Jag köper argumentet, i alla fall nästan.

Samtalet gick vidare, middagen kom och vi hade väldigt trevligt. Lustigt nog kom samtalet att handla om just detta – om fasadrenovering i Stockholm – kanske 70% av tiden. Jag vet inte riktigt varför det blev så. Det var väl en kombination av mitt intresse av att höra mer och hennes intresse av att prata mer – så måste det väl vara.

Nu hinner jag inte berätta om tjejen som jobbade med fasadrenovering i Stockholm mer. Jag lovar dock att återkomma nästa vecka. Om inte för er skull så i alla fall för min.

Hej hej,

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *