Jag valde till slut att köpa nytt. Japp, mina gamla hörlurar hade spelat ut sin roll. Det hade de egentligen gjort för längesen men snål som jag är ville jag inte göra något åt det. Ett glapp från helvetet och ett allmänt dåligt ljud fick mig att tröttna. Nu skulle det bli nya hörlurar – och vilka lurar det blev!

Idag tänker jag fokusera på mina nya hörlurar till 100%. Jag tänker att jag naturligt börjar med en beskrivning av dem. Det var dags för mig att återgå till trådlöst. Jag fixar inte att ha den där jobbiga sladden hängandes längs magen längre. Det går bara inte. Nej, trådlösa hörlurar blev det. Trådlösa av modell over-ear. Detta innebär att hela luren omsluter örat på ett bra sätt. Faktum är att det har varit väldigt skönt ur en värmesynpunkt att ha dem nu under vintern.

Jag valde röda. Fråga mig inte varför. Jag har aldrig varit särskilt förtjust i rött men just den varianten av dessa hörlurar var så himla fin. Det känns lite som en vinröd nyans fast ljusare. Ja, ni hör ju att jag inte är någon expert på färger, men ni förstår konceptet.

Så såg mina hörlurar i alla fall ut och nu ska jag gå in på vad jag avnjöt då jag invigde dem. Här stod jag och velade länge. Vad skulle egentligen få vara det första som spelades i mina hörlurar. Eftersom jag, för ett tag sedan, var på konsert med Fagerstabandet The Hives så fick det bli dem. Ett band som legat mig varmt om hjärtat sedan jag var liten. Jag spelade deras första skiva, min favorit, och ställdes sedan inför valet igen. Vad skulle bli hörlurarnas nästa spelade musik?

Kanske skulle jag välja något annat än musik för mina hörlurar att testas med, tänkte jag. Så blev det också. Jag startade en ljudboksapp och startade igång boken 1793. Den hade många pratat länge om och tillslut skulle det nu bli dags för mig. Även här fungerade hörlurarna alldeles utmärkt. 

Jag är så otroligt glad över mitt köp. Ni vet när man har införskaffat något som man verkligen känner förgyller vardagen. Precis den känslan har jag för mina nya hörlurar. Underbart!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *