För ett par veckor sedan tog jag ett kliv ut i det okända. Det okända var alltså min tid på budfirma i Stockholm, vilket var en period för sisådär 4 år sedan. Jag brukar inte berätta om mitt privatliv eller mitt liv utanför den här bloggen. Det har varit en princip jag följt under många år, men jag ändrade mig i och med den delade informationen om budfirman i Stockholm. Stäm mig om ni vill. Eller det kanske snarare är jag som borde stämma mig själv. Om jag nu kan det.

Ja, ja. Det jag försöker säga är i alla fall att många frågor har kommit in. Sedan jag berättat om min tid på budfirma i Stockholm är det många om ställt sig frågande. Hur väl ligger det i linje med vad jag gör nu, eller ens med vem jag är? Jag kan inte svara på det, men däremot kan jag ge mig på att besvara på mer rättfram spörsmål som kommit in. Håll tillgodo:

Var det roligt att arbeta på budfirma i Stockholm?

En fråga i min smak, oerhört lätt att svara på: Ja, det var superkul att arbeta på budfirma i Stockholm. Det var en väldigt fin tid i livet. Vissa aspekter av det tror jag hade direkt med livet att göra. Jag var drygt 25, kände livets vindar blåsa i mina imaginära vingar, och jag trivdes med de flesta saker som omgav mig. Att det var just en budfirma just i Stockholm påverkade säkerligen också. Men det är svårare att härleda känslan, tycker jag.

Var i Stockholm låg budfirman?

Vi utgick från Norrmalm, och det var faktiskt jävligt härligt. Eftersom jag bodde på söder innebar det att jag hade båda stans, enligt mig, bästa delar att tillgå. Det blev ofta aw med jobbet och jag kunde ofta cykla till och från jobbet om inte vädret var katastrofalt. Lunchutbudet var dessutom alldeles utmärkt. Helt i min smak!

Vad hade du för arbetsuppgift på budfirman i Stockholm?

Tro det eller ej men jag var huvudsakligen cykelbud. I ett tidigare liv, delvis då jag arbetade på budfirman i Stockholm, var cyklingen ett av mina största intressen. När jag sökte jobbet höll jag alla tummar jag hittade för att jag skulle få det. Gratis cykling och bonus om man levererade extra snabbt. Kunde det bli bättre?

Fler frågor om budfirman i Stockholm? Ställ dem i kommentarerna precis som vanligt. Hörs nästa vecka igen!

Du kanske också gillar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *